class="">Scena.ro, nr. 52, 53 (număr aparitii /an – 4)

Scena.ro, nr. 52, 53 (număr aparitii /an – 4)

scena.ro

Preț: 12,00 ron

Unde poate fi achiziționată:

Din rețelele de librării Humanitas, Cărturești și Librarium sau direct acasă, prin abonament. Abonamentul anual costă 60 lei (reînnoit) și 65 lei (abonament nou).

Apasă aici pentru a cumpăra revista

Revista Scena.ro este singura revistă de artele spectacolului în limba română care apare atât în print (4 apariții pe an), cât și online (website-ul www.revistascena.ro, cu updatare zilnică) și care acoperă nu numai evenimentele de teatru în sens tradițional, ci și de teatru experimental, dans contemporan, performance, instalații, circ contemporan, spectacole multimedia, spectacole de animație și toate ramificațiile în materie de spectacol pe care le produc abordările pluridisciplinare actuale. Redactorii revistei rămân deschiși la inovație, creativitate și experiment, având convingerea că din încercările artistice cu sens se naște spectacolul viitorului, iar misiunea criticilor este să identifice acele voci care vor deveni din marginale relevante pentru un nou context cultural.

Numărul 52 /2021 a inclus un Dosar special Teatrul polonez, realizat în parteneriat cu Institutul Polonez, iar numărul 53/2021 a inclus primul Dosar dintr-o publicație culturală românească dedicat Teatrului Rom (în parteneriat cu APAC și ART Hub București). Numărul 54/2021 include Ancheta „Ce mai înseamnă azi recunoaștere, valoare, success?”, pagini speciale dedicate Dicționarului Multimedia al Teatrului Românesc, cronici de spectacol și eseuri pe teme de dans, scenografie, istoria teatrului.

Scena.ro este un proiect independent, produs de Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului (ARPAS) și a intrat în 2021 în cel de al 13-lea an de existență. Numerele 53 și 54 au apărut cu co-finanțare AFCN.