class="">Trei femei înalte

Trei femei înalte

9 noiembrie, ora 18:00 – Teatrul „Regina Maria” Oradea (sub egida FNT)

Spectacolul TREI FEMEI ÎNALTE, regia Diana Păcurar, producție a Teatrului „Regina Maria” Oradea nu a primit licență de difuzare online din partea agenției care gestionează drepturile de autor pentru Edward Albee. Spectacolul este programat la sediu, în data de 9 noiembrie, ora 18:00, la Sala Arcadia, sub egida FNT.

Intră pe pagina teatrului

Autor: Edward Albee

Traducere de Diana Păcurar

Distribuția:

A: Corina Cernea

B: Mihaela Gherdan

C: Alina Leonte

Băiatul: Eugen Neag

Regia: Diana Păcurar

Scenografia, decorul și costumele: Oana Cernea

Asistent scenografie: Ilinca Ghimbășan

Coregrafia: Selina Colceru

Teatrul „Regina Maria” Oradea

Durata: 1 h 30 min

Vârsta recomandată: 16 +

Diana Păcurar — nominalizare la Gala Premiilor UNITER 2021, la categoria „Debut”

Cât de mult îți poți asuma propriile greșeli? Cum reușești să faci pace cu tine însăți, în diferitele etape ale vieții tale? Șansa de a da timpul înapoi te-ar face să mai schimbi ceva? Dacă ți s-ar oferi șansa de a porni din nou în călătoria vieții tale, cum ai reacționa în fața provocărilor? Descoperă întâlnirea dintre trei femei, trei perspective și un singur destin implacabil – spectacolul Trei femei înalte surprinde povestea unei vieți din puncte de vedere diferite, care se intersectează în momente-cheie, pline de emoție și subiectivism.

„Trei femei înalte e un text de o subtilitate aparte, care necesită un anumit tip  de sensibilitate, rațiune şi răbdare, atât din punct de vedere regizoral, cât şi din perspectiva actorului. Așadar, deși cunosc acest text de câțiva ani, dorindu-mi să-l montez, n-am simțit până acum că a venit un moment potrivit pentru a face față provocărilor pe care le propune. Deseori însă viața personală și cea artistică se leagă de la sine și, odată cu trecerea în neființă a bunicii mele, mi-am dat seama că există multe similitudini între persoana ei și personajul principal din piesa lui Albee. Prin urmare, am gândit totul având-o pe bunica mea în minte, iar acest lucru a reprezentat o motivație puternică și specială, pe care am folosit-o pe tot parcursul repetițiilor.” – Diana Păcurar, regizor

Foto: Remus Toderici