class="">#teatrulschimbalumea #fnt2017

#teatrulschimbalumea #fnt2017

CAMPANIE EDITORIALĂ www.fnt.ro

Festivalul Național de Teatru te încurajează să fii #constructiv. Să fii #reactiv. Să #îndrăznești. Să #creziîntine. Caută-ți motivația pentru a merge mai departe, în spectacolele din Festivalul Național de Teatru, în piese ale căror idei nu vor muri niciodată, în creativitatea artiștilor care vor cuceri orice redută prin asumare, consecvență și sinceritate.

11 septembrie 2017,  Stiri

În perioada următoare vei citi articole despre oameni fără de care teatrul nu poate exista. Acel teatru direct, combativ, asumat, care vorbește despre tine, cel din 2017.

Nu vei fi singur. Vom trăi experiența aceasta #impreuna. Citește și înțelege cum luptă regizorii, actorii, scenografii și dramaturgii pentru ideile lor.

Ediția din 2017 a Festivalului Național de Teatru conține multe spectacole de atitudine, cu subiecte ancorate în actualitate. Există o implicare mult mai clară a artiștilor într-un discurs civic, social. Este o ediție a artistului implicat, care își asumă statutul de lider de opinie.

Artistul este creator de emoție, iar, tu, spectatorul, ești nu numai receptorul acesteia, ci și purtătorul ei. Duci emoția cu tine dincolo de sala de spectacol. Ție, celui care folosești un hashtag care te #motiveaza, care te face să fii mai #creativ și mai #puternic, îți cerem ajutorul. Fii și tu lider de opinie alături de ei, creează-ți propriul discurs sau dă mai departe mesajele lor. Teatrul te schimbă și tu poți schimba mai departe lumea.

#teatrulschimbalumea #fnt2017. Urmărește hashtagurile noastre pe contul nostru de Facebook și pe site-ul oficial al Festivalului Național de Teatru, www.fnt.ro.

Festivalul Național de Teatru, ajuns anul acesta la cea de-a 27-a ediție, are loc în perioada 20-30 octombrie 2017.

Producătorii Festivalului Național de Teatru sunt UNITER – Uniunea Teatrală din România, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București. FNT este un Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale și de Primăria Municipiului București, în parteneriat cu Institutul Cultural Român.

@ Foto: Adrian Pîclișan / imagine din spectacolul Rambuku, de Jon Fosse, traducerea Daria Ioan, adaptarea Anca Măniuţiu, regia Mihai Măniuţiu, decorul Adrian Damian, costumele Luiza Enescu, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara