class="">Licitația Artmark: DĂRUIND, VEI DOBÂNDI. Un gând de recunoștință pentru artiști

Licitația Artmark: DĂRUIND, VEI DOBÂNDI. Un gând de recunoștință pentru artiști

29 octombrie | 17:00 – Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviţă, Str. C.A. Rosetti, nr. 5)

Ediţia cu numărul 28 a Festivalului Naţional de Teatru va găzdui, pentru a cincea oară, o iniţiativă de succes, lansată în 2014. Preocupat în aceeaşi măsură de valoare şi de soarta oamenilor care pun în valoare actul artistic, Festivalul Naţional de Teatru organizează la sediul Galeriilor Artmark o licitaţie cu diferite obiecte de artă, obiecte personale sau artefacte-mărturii ale activităţii teatrale, oferite de către artişti de seamă ai momentului. Sumele strânse din vânzarea acestor obiecte vor fi donate programului UNIT ER – Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”.

27 octombrie 2018,  Eveniment

Lider al pieţei de artă din România, Casa de Licitaţii Artmark este primul organism de acest gen din ţară ce funcţionează la standarde internaţionale, cu o activitate susţinută de peste 350 de licitaţii, scoţând la vânzare în cei nouă ani de activitate aproximativ 50.000 de obiecte de artă şi de colecţie. Aşa cum FNT îşi propune să promoveze şi să ocrotească valorile teatrului românesc de azi şi de mâine, nu poate să nu fie preocupat de destinul artiştilor care astăzi reprezintă parte a istoriei autohtone a acestei arte.

De aceea, FNT apelează la profesionişti remarcabili, care nu doar apreciază calitatea obiectelor, a demersului sau importanţa faptului de a fi împreună, ci şi demonstrează printr-o organizare impecabilă eficienţa unei astfel de acţiuni. Astfel, și în acest an, o pleiadă de obiecte încărcate de emoţie umană şi artistică se vor pune în slujba celor ce au oferit pe scenă sau din culise emoţia.

Mai multe informații despre licitație găsiți aici