class="">THE NIGHT ALIVE de Conor McPherson

[lxa_breadcrumbs]

THE NIGHT ALIVE de Conor McPherson

26 octombrie | 21:00 – Teatrul Mic

27 octombrie | 18:00 – Teatrul Mic

[featured_img]

[gallery_stuff]

The Night Alive este o piesă scrisă în 2013 de dramaturgul și regizorul irlandez Conor McPherson. Premiera oficială a spectacolului a avut loc în același an, la Londra, în regia autorului.

CUMPĂRĂ BILETE

[same_day_events_link]

Distribuția :

Tommy: Bogdan Farcaș

Doc: Ioan Coman

Aimee: Ada Simionică

Maurice: Paul Chiribuță

Kenneth: Andrei Radu

Traducerea : Bogdan Budeș

Regia : Cristi Juncu

Scenografia, decorul și costumele : Vladimir Turturică

Durata: 2 h 25 min (cu pauză)

Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești

Spectacol cu traducere în limba engleză

Nerecomandat persoanelor sub 12 ani

Oscilând între tărâmul dramei și cel al comediei, The Night Alive este o piesă care explorează viețile unor suflete rătăcite… și o întâlnire întâmplătoare care le-ar putea schimba cursul.
Întreaga acțiune are loc la Dublin, în camera dezordonată în care locuiește Tommy, un barbat de vârstă mijlocie a cărui viață este în derivă de doi ani încoace, de când s-a instrăinat de familia sa. Tommy locuiește cu chirie în casa unchiului său, câștigându-și existența din tot felul de afaceri pe care le pune la cale cu prietenul său, Doc.
Când Tommy vine în ajutorul unei tinere prostituate pe nume Aimee, începe să zărească o scânteie de speranță care îl face să creadă că viața lui poate căpăta, în cele din urmă, un sens. Însă trecutul nu poate fi lăsat ușor în urmă și totul s-ar putea prăbuși odată cu apariția unui bărbat din viața lui Aimee.